BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

12 ideja za poklon za najbolju prijateljicu

Ilustracija dvije najbolje prijateljice koje se grle za blog o idejama za poklon za najbolju frendicu

U životu svake žene, postoji osoba koja je više od prijatelja, koja je poput sestre, a to je - najbolja prijateljica. Ona je sestra po izboru, najveći oslonac i prva osoba kojoj se obratimo u dobru i zlu. Upravo zato, poklon za najbolju prijateljicu nije samo obična kupovina - to je gesta kojom izražavamo zahvalnost i ljubav prema osobi koja obogaćuje naš život svojim postojanjem.

Odabir poklona za najbolju prijateljicu nije lagan zadatak, mnoštvo je ideja i mogućnosti zato je izazov još veći. Ako ste joj za prošli rođendan poklonili iskustvo ili često zajedno putujete, onda odmor u wellnessu, tečaj ili radionica, večera u restoranu i slično nisu opcija. Ovaj put pokažite joj koliko je poznajete i poklonite joj nešto što joj stvarno treba, što će je usrećiti ili što si sama trenutno ne bi priuštila.


Modni dodaci i gadgeti za ljepotu i njegu za žene kao poklon ideje za najbolju prijateljicu

Pronašli smo 12 divnih proizvoda, idealnih za poklon koji će vašoj najboljoj prijateljici pokazati koliko vam je stalo do nje.

Hennessy - vintage ženski novčanik

Hennessy ženski kožni novčanik crvene boje s vintage detaljima

Ovaj elegantni, preklopni novčanik ne samo da je praktičan, već i odražava sofisticiran stil. Njegov tanki dizajn i kvalitetna izrada čine ga savršenim poklonom za prijateljicu koja cijeni klasičnu eleganciju i vintage stil.

Labor Pro - set kistova za šminkanje

Labor Pro profesionalni set kistova za šminkanje za žene i djevojke

Za prijateljicu koja obožava šminku i šminkanje, ovaj set za make-up je idealan. Sadrži 10 pomno odabranih, profesionalnih kistova, dizajniranih da zadovolje razne potrebe i tehnike šminkanja. Zato je Labor Pro komplet nezaobilazan element u kolekciji svake ljubiteljice ljepote i šminke.

Melcap - Gold Style Ellissi figaro

Gold Style Ellissi figaro uvijač za kosu za žene

Ako vaša najbolja prijateljica voli valove ili kovrče u kosi, a znate da joj treba novi uređaj, onda je ovo savršen poklon. Gold Style Ellissi uvijač za kosu ima sve što je potrebno za stvaranje omiljene frizure. Njegov kvalitetni grijač od keramike i turmalina osigurat će joj dugotrajne kovrče koje zadržavaju svoj sjaj i oblik.

Lombard Cutlery - ovalna drvena četka Floris

Lombard Cutlery ovalna drvena četka za kosu za žene od bukovog drva

Luksuzna, a praktična, ova četka za kosu idealna je za prijateljicu koja drži do kvalitete i vodi računa o svom izgledu. Romantični dizajn, s cvjetnim printom i izrada od prirodnih materijala čine je vrhunskim poklonom. Osim toga, dostupno je i pakiranje od 6 komada četki pa to možete iskoristiti kako biste počastili sebe i najbolju prijateljicu, ali i mamu, sestru, šogoricu te ostale bliske prijateljice, primjerice za Božić ili rođendan.

Jumpy - uže za preskakanje s digitalnim brojačem

Jumpy digitalni brojač uže za skakanje i fitness trening kod kuće za žene

Za najbolju prijateljicu koja vodi aktivan život i ne može ga zamisliti bez treninga, ovaj moderni fitness alat idealan je izbor za poklon. Jumpy je inovativno uže za preskakanje s digitalnim brojačem koji prati potrošene kalorije i broj skokova. Ovo je dodatak njezinoj opremi za treniranje koji će je sigurno oduševiti!

Labor Pro - ogledalo za make-up

Labor Pro prijenosno LED ogledalo za make-up šminkanje za žene

Labor Pro prijenosno ogledalo za šminkanje idealno je za žene koje su često u pokretu. Istovremeno je i funkcionalno i elegantno, a stane u svaku torbicu. Opremljeno je s dva različita zrcala, jedno standardno i jedno s povećanjem te LED diodama. Izvrstan je poklon za prijateljicu koja voli održavati svoj izgled savršenim u svakom trenutku i gdje god da se nalazi.

Bellezza - set eyeliner naljepnica s trepavicama

Bellezza set eyeliner naljepnica s trepavicama za žene

Poseban i praktičan, ovaj set savršen je za prijateljicu koja želi postići wow efekt u večernjim izlascima ili nekim važnim prigodama. Omogućava lako i brzo postizanje našminkanog izgleda očiju, bez muke oko nanošenja tekućeg eyelinera ili borbe s postavljanjem umjetnih trepavica. Ako znate da voli i koristi umjetne trepavice, iznenadite je s ovim setom od 8 višekratnih trepavica koje su posebne jer dolaze sa svjetlucavim eyeliner naljepnicama.

Melcap - Diamond lampa za nokte

Melcap Diamond lampa za nokte brzo sušenje

Savršen poklon za najbolju frendicu koja voli uređivanje noktiju kod kuće ili se čak time profesionalno bavi. Melcap lampa za nokte omogućava brzo sušenje gel lakova, čineći manikuru jednostavnom za postizanje vrhunskih rezultata u udobnosti njezinog doma ili salona. Stoga, ako mislite da je vrijeme za novu lampu, iznenadite svoju prijateljicu s ovom prekrasnom lampom koja je neće iznevjeriti zahvaljujući mnoštvu tehničkih kvaliteta koje pruža. 

Kitchen Buddy - kuhinjski multipraktik

Kitchen Buddy kuhinjski multipkraktik

Za prijateljicu koja uživa u kuhanju, kuhinjski multipraktik pravi je pogodak. Ovaj svestrani uređaj čini kuhanje jednostavnijim, bržim i zabavnijim. Uštedjet će joj vrijeme i olakšati pripremu omiljenih jela, što ga čini savršenim poklonom za svaku amatersku cheficu. Osim toga, Kitchen Buddy nije samo poklon, to je ulaganje u njezine kulinarske avanture i zajedničke trenutke provedene oko stola.

Dales & Dunes Lady of Life - EDT 100ml

Dales & Dunes Lady of Life parfem za žene

Parfem je klasičan i vječan poklon, a Lady of Life donosi točno to - vječnu eleganciju. S nježnim i profinjenim, ali istovremeno zavodljivim mirisom, ovaj parfem idealan je izbor za prijateljicu koja je ženstvena i cijeni dobre parfeme, stoga će biti savršen dodatak njezinoj kolekciji.

HiDessert - slastičarski pribor za ukrašavanje

HiDessert slastičarski pribor za ukrašavanje i izradu kolača i slastica

Ako je vaša najbolja prijateljica ona koja peče kolače i torte za svaku prigodu i u tome najviše uživa, onda je ovaj set pravi izbor za vas. HiDessert slastičarski pribor za ukrašavanje omogućit će joj da iskaže svoju kreativnost, a nudi sve potrebne alate za kreiranje vizualno prekrasnih i ukusnih slastica. Od torti do kolačića, s ovim priborom, svaki njezin slastičarski projekt bit će izveden s lakoćom, a svaki desert poseban.

Labor Pro Laser&Go - IPL uređaj

Labor Pro laserski IPL za uklanjanje dlačica za žene

Ako vaša prijateljica već dugo mašta o IPL uređaju s kojim bi se trajno riješila dlačica na tijelu, ali još se nije odlučila na taj korak, ovo je savršena prilika za vas. Laser&Go je napredni IPL uređaj za uklanjanje dlaka koji nudi profesionalnu njegu u udobnosti doma, pružajući dugotrajne rezultate.  Budući da se radi o većoj investiciji, razmislite o zajedničkom poklonu, dogovorite se s još jednom prijateljicom, dečkom, sestrom ili mamom vaše najbolje prijateljice i oduševite je ovim luksuznim poklonom.


Srce s poklonima za najbolju prijateljicu

Najbolja prijateljica je osoba koja je uvijek tu kada vam je potrebna, podržava vas u svim životnim situacijama i dijeli s vama nezaboravne trenutke. Zbog toga je važno da joj za rođendan, Božić ili neki drugi blagdan pokažete koliko vam znači njezino prisustvo u životu. Jedan od najboljih načina da to učinite je darovanje posebnog poklona.

Darovanje nečega posebnog vašoj najboljoj prijateljici nije samo znak pažnje, već i odraz duboke zahvalnosti za sve zajedničke trenutke. Svaki od gore navedenih poklona nije samo predmet, sve su to pokloni koji su zapravo simboli vaše nježnosti, podrške i neizmjerne ljubavi prema osobi koja vam toliko puno znači.

Bez obzira na to koji poklon odaberete i za koju prigodu, vaša će najbolja prijateljica sigurno osjetiti svu ljubav i energiju koju ste uložili u odabir idealnog poklona.