BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

Ideje za poklon prijateljici

Dvije prijateljice nacrtane u crno-bijelom strip stilu se grle i smiju

Prijateljstva su neprocjenjiva i zaslužuju posebne geste kako biste pokazali svoju zahvalnost i ljubav bliskoj prijateljici. Stoga u ovom tekstu donosimo kul ideje za poklon prijateljici koja to zaslužuje.

Poklonite iskustvo...

Bez obzira na trenutak ili prigodu, donosimo vam nekoliko kreativnih ideja za poklone koje su uvijek in i koje će vaša prijateljica sigurno cijeniti.

Spa dan

Prava opuštajuća oaza za vašu prijateljicu može biti dan u spa centru. Poklonite joj bon za masažu, wellness ili manikuru kako bi se potpuno opustila i osjećala posebno.

Fotoalbum

Budući da sigurno imate mnoštvo zajedničkih uspomena, možete izraditi personalizirani fotoalbum koji će na jednom mjestu sačuvati sve te trenutke. Dodajte natpise, citate, zajedničke fore i uspomene kako biste stvorili poseban poklon.

Knjiga

Ako je vaša prijateljica zaljubljenica u knjige, poklonite joj njezinu omiljenu knjigu, najnoviji svjetski bestseller ili knjigu napisanu od strane njezinog omiljenog autora. Naravno, s posvetom kako biste poklonu pridali veće značenje.

Tečaj ili radionica

Razmislite o poklon bonu za tečaj ili radionicu koja će odgovarati njezinim interesima. To može biti tečaj kuhanja, slikanja, plesa ili bilo koje druge aktivnosti koja će je inspirirati i zabaviti.

Večera u restoranu

Poklonite joj vaučer za večeru u njezinom omiljenom restoranu ili onom gdje nikada nije bila. To će joj omogućiti da provede vrijeme s vama ili drugim dragim osobama u ugodnom okruženju.

...ili kul stvar

Osim navedenih poklona koji su prije svega iskustveni, ponekad je prikladnije pokloniti prijateljici materijalni poklon, pogotovo ako znate što želi ili što joj treba. Osim toga, većina žena voli poklone, pa makar bili sitnice, a ne nužno doživljaji i/ili iskustvo.

Važno je zapamtiti da su pažljivo odabrani pokloni koji odražavaju osobnost i interese vaše prijateljice uvijek najbolji izbor. Zato smo dodali još neke ideje za poklon prijateljici:

Lumines - astro svijeća s prirodnim kamenjem

Astrološka svijeća s horoskopskim znakom strijelca

Ova svijeća sa znakom i nazivom horoskopa vaše prijateljice, idealan je znak pažnje ako se radi o ljubiteljici zodijaka. Uz svijeću će dobiti i dva pažljivo odabrana kristala, koja simboliziraju energiju njezinog znaka.

CarHold - kutija za odlaganje za auto

CarHold kutija za odlaganje stvari u automobilu

Za prijateljicu koja voli red i provodi puno vremena u svom automobilu, CarHold je savršen poklon. Ova praktična kutija za odlaganje osmišljena je da organizira njezin auto i omogući joj lakši pristup stvarima koje često koristi. Osim što će održavati auto urednim, ova kutija omogućit će da joj stvari uvijek budu nadohvat ruke.

TurboFit - set fitness opreme

Žena koja koristi TurboFit fitness opremu za vježbanje kod kuće.

Ako vaša prijateljica voli tjelovježbu i pazi na svoje zdravlje, TurboFit će je oduševiti. Ovaj set fitness opreme sadrži sve što je potrebno za učinkovite treninge kod kuće. S TurboFitom, vaša prijateljica će moći održavati svoju kondiciju bez potrebe za odlaskom u teretanu. Osim toga, ovo je odličan poklon za motivaciju u novoj godini.

WarmPro - praktični set šalica & grijač

WarmPro šalica i grijač set u zelenoj boji s čajem

Za sve ljubiteljice toplih napitaka, WarmPro idealan je poklon za Božić ili zimski rođendan. Set uključuje šalicu s poklopcem, žličicu i USB grijač koji održava napitke toplima i tako osigurava da se čaj ili kava nikada ne ohlade. Vaša prijateljica će moći uživati ​​u svom omiljenom napitku cijelu zimu!

Glowie - mini masažer za lice

Glowie mali masažer za žene i žena koja ga koristi

Svi znamo koliko je važno brinuti se o svojoj koži, a Glowie će pomoći vašoj prijateljici da se opusti i revitalizira svoje lice. Ovaj inovativni mikrostrujni masažer za lice preobražava svakodnevnu rutinu njege kože u tren oka, opušta kožu i pomaže u učvršćivanju kože. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, Glowie je lagan za nošenje i može se koristiti bilo gdje i bilo kada. Vaša prijateljica će zavoljeti osjećaj relaksacije i svježine koji pruža.

SoundWay - bežične slušalice

SoundWay bežične slušalice za glazbu i kućište/punjač

Idealne kao rođendanski poklon za prijateljicu koja ne može živjeti bez glazbe! SoundWay nudi visokokvalitetni zvuk, udobno nošenje i dugotrajnu bateriju, što će omogućiti vašoj prijateljici da uživa u svojoj glazbi bez ometanja. Ove slušalice su kompatibilne s različitim uređajima, a Bluetooth funkcionalnost olakšava upravljanje glazbom i pozivima.

Pronalaženje savršenog poklona za prijateljicu može biti izazovno, ali uz malo kreativnosti i pažljivog razmišljanja, možete joj priuštiti nezaboravan trenutak. I ne zaboravite, prijateljstvo je dar koji se razvija kroz zajedničke trenutke koji obogaćuju naš životni put. Ono nas uči empatiji, toleranciji i nesebičnosti, čineći svijet ljepšim mjestom.

Pročitaj više: Poklon paketi za trudnice