BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

Načini plaćanja

Naručene proizvode i dostavu možete platiti prema modelu koji sami izaberete tijekom kreiranja narudžbe.

Plaćanje proizvoda moguće je izvršiti:

  • plaćanjem po primitku pošiljke (pouzeće)
  • plaćanjem putem direktne bankovne transakcije (virman)
  • jednokratnim online plaćanjem kreditnim i debitnim karticama
  • PayPal plaćanjem
  • Apple Pay plaćanjem

1. Plaćanje po primitku pošiljke (pouzeće)

Ukoliko se odlučite za plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke dužni ste proizvode platiti tek prilikom preuzimanja istih. Račun za naručeni proizvod dužni ste podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda. Plaćanje dostavljaču moguće je samo novcem u gotovini.

2. Plaćanje putem direktne bankovne transakcije (plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom)

Opcija plaćanja direktnom bankovnom transakcijom omogućuje uplatu internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, u banci, pošti i slično. Odabirom ove opcije prilikom narudžbe proizvoda, kupac će na svoju e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu. Rok za plaćanje je 48 sati. Ako iznos narudžbe ne uplatite u tom roku, narudžba će biti automatski otkazana.

3. Plaćanje karticama

Prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama autorizacija plaćanja vrši se automatski. Giftay.eu snosi sve manipulativne troškove autorizacije kreditne/debitne kartice korisnika. U slučaju neuspješne autorizacije plaćanja postupak kupovine se prekida. Kupac je odgovoran za ispravnost podataka koji su navedeni korištenjem webshop usluge. Plaćanje na ovaj način može se ostvariti jedino putem Visa, Mastercard i American Express kartica.

4. PayPal

Online plaćanje za korisnike PayPal-a. Ako odaberete plaćanje putem sustava PayPal, Giftay vas preusmjerava na PayPal sustav. Više o PayPal-u možete pronaći na linku: paypal.

5. Apple Pay

Online plaćanje za korisnike Apple Pay-a. Ako odaberete plaćanje putem sustava Apple Pay, Giftay vas preusmjerava na Apple Pay sustav. Više o Apple Pay-u možete pronaći na linku: applepay.

Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane kurirske službe, u trenutku primitka autorizacije od strane izdavatelja kartice te virmanskom uplatom evidentiranom od strane Giftay.eu.

Ugovorena kupoprodajna cijena uključuje PDV te je izražena u eurima (EUR).