BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

Blog – frendice

Ilustracija skup žena s cvijećem u rukama

Dan žena - 12 drugačijih ideja za poklon

Svake godine, Dan žena služi kao podsjetnik da izrazimo ljubav i zahvalnost prema ženama u našim životima. Donosimo inspiraciju za ponešto drugačije poklone.
Proslava i pokloni za 40. rođendan ženi

Ideje za poklon za 40. rođendan za žene

Neovisno o tome tražite li savršen poklon za suprugu, sestru, prijateljicu ili kolegicu, četrdeseti rođendan je prava prilika da pokažete koliko vam je stalo.
Ilustracija dvije najbolje prijateljice u zagrljaju

12 ideja za poklon za najbolju prijateljicu

U životu svake žene, postoji osoba koja je više od prijatelja, koja je poput sestre, a to je - najbolja prijateljica. Ona je sestra po izboru, najveći oslonac i prva osoba kojoj se obratimo u dobru i zlu.
Ilustracija četiri prijateljice, od kojih dvije sa šeširima, koje se zabavljaju i smiju na plaži uz more.

Poklon prijateljici za rođendan – 12 ideja

Kako se bliži rođendan vaše drage prijateljice, tako se i vama povećava pritisak i želja za pronalaskom prikladnog poklona. U moru opcija, odabir pravog poklona može biti izazovan i dugotrajan, ali ne brinite, tu smo da vam pomognemo!

Crno-bijela ilustracija strip stil dvije prijateljice koje se grle

Ideje za poklon prijateljici

Prijateljstva su neprocjenjiva i zaslužuju posebne geste kako biste pokazali svoju zahvalnost i ljubav bliskoj prijateljici. Bez obzira na trenutak ili prigodu, donosimo vam nekoliko kreativnih ideja za poklone koje su uvijek in i koje će vaša prijateljica sigurno cijeniti.
Fotografija modnih dodataka za žene kao savršeni pokloni

Savršeni pokloni za žene – ideje za modne dodatke koji ne izlaze iz mode

Modni dodaci su vječno omiljeni među ženama, jer mogu transformirati bilo koji outfit u tren oka. Bez obzira na dob ili stil, uvijek postoji određeni komad koji će dopuniti njezinu garderobu i dati život kombinacijama.