BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

Giftay, tvoj omiljeni online dućan, stvoren je s ljubavlju prema darivanju. 

Amare elegantna ogrlica za žene za sve prigode.
Dječja igračka vlak i figurice na stanici
Cuban muška ogrlica Massive

Naša priča

Nudimo širok izbor pristupačnih i popularnih poklona za sve – žene, muškarci, djeca ili tvoji vjerni ljubimci, bez obzira na dob.

U Giftay-u vjerujemo da svaki poklon nosi priču, i zato smo pažljivo odabrali našu kolekciju kako bismo ti omogućili da pronađeš savršen dar za svaku prigodu. Bilo da tražiš nešto romantično za svoju bolju polovicu, praktičan poklon za frendove ili simpatičnu sitnicu za svog krznenog prijatelja, imamo ponešto za svakoga.

Osim što nudimo visokokvalitetne proizvode, u Giftay-u se trudimo pružiti ti nezaboravno iskustvo kupovine. Brza dostava, prijateljska korisnička podrška i sigurno online plaćanje samo su neki od naših aduta. Uvjereni smo da ćeš uživati u istraživanju naše ponude te pronaći savršen poklon koji će razveseliti tvoje najdraže.

Misija
Potičemo radost darivanja kroz pristupačne i kreativne poklone, oblikujući nezaboravna iskustva za svakoga, te pružamo raznolikost proizvoda koja zadovoljava različite ukuse i interese.
Vizija
Aspiriramo postati svjetski prepoznat brend za inovativne poklone, stvarajući povezanost među ljudima i unapređujući radost dijeljenja ljubavi i pažnje u svakodnevnom životu.