BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA & ODGOVORI

Informacije o kupovini

KOJA JE CIJENA DOSTAVE?
Cijena dostave iznosi 5€ po narudžbi, a za narudžbe iznad 45€ dostava je besplatna.

Iako postoji mogućnost slanja paketa s različitih skladišta, što nosi i višestruke troškove dostave, za tebe je cijena dostave uvijek ista - 5€.

KOJE JE VRIJEME ISPORUKE?
Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana. Trudimo se da sve narudžbe budu obrađene i dostavljene u najkraćem mogućem roku, no uvijek postoji mogućnost da se rok isporuke produži zbog situacija na koje ne možemo utjecati.
KOJE DOSTAVNE SLUŽBE KORISTITE?
Surađujemo sa sljedećim dostavnim službama: Overseas Express, DPD Croatia i GLS.
DOSTAVLJATE LI U INOZEMSTVO?
Vršimo dostavu unutar većine zemalja članica Europske Unije, a to su: Austrija, Belgija, Češka, Njemačka, Danska, Španjolska, Francuska, Italija, Nizozemska, Poljska, Portugal, Bugarska, Estonija, Grčka, Mađarska, Latvija, Litva, Rumunjska.

Cijena dostave u inozemstvo iznosi 15€ po narudžbi.


Informacije o plaćanju

KOJI SU MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA?
  • plaćanje po primitku pošiljke (pouzeće)
  • plaćanje putem direktne bankovne transakcije (virman)
  • online plaćanjem putem kreditnih i debitnih kartica
  • plaćanje putem PayPal i Apple Pay servisa
JE LI ON-LINE KUPOVINA SIGURNA?
Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite Stripe – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Stripe osigurava potpunu tajnost tvojih kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišeš u Stripe platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od tvog web preglednika do banke koja je izdala tvoju karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o tvojoj platnoj kartici.


Narudžbe i povrati

KAKO NARUČITI?
Kako biste naručili proizvode s našeg shopa, potrebno je samo dodati proizvod(e) u košaricu, zatim ispuniti podatke o adresi za isporuku i naplatu te odabrati način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbu, ti se opusti, a mi krećemo u obradu iste.
TREBAM LI KORISNIČKI RAČUN ZA NARUDŽBU?
Registracija nije obavezna. Narudžbu možeš izvršiti i kao gost, ali moraš navesti svoju e-mail adresu i osobne podatke za naplatu i dostavu.
KOME SE TREBA OBRATITI AKO IMAM BILO KAKVIH UPITA?
Za bilo kakva pitanja i nedoumice, slobodno nam piši ili nas nazovi, a mi ćemo se potruditi da ti u što kraćem roku pomognemo. Možeš nam se obratiti u svakom trenutku putem chat-a, kontakt forme, e-maila ili telefona.
KAKO MOGU OTKAZATI ILI PROMIJENITI SVOJU NARUDŽBU?
Narudžbu možeš otkazati dok je u statusu obrade. Onog trena kad završimo s obradom, narudžbu više nije moguće otkazati ni promjeniti. Za bilo kakve promjene u važećem periodu slobodno nam se javi.
KAKO MOGU PRATITI SVOJU NARUDŽBU?
Lako! Sve naše dostavne službe imaju sisteme za online praćenje statusa narudžbe. Kad pošiljka krene u isporuku, bit ćeš obaviješten/a e-mailom o statusu pošiljke koja uključuje tvoj broj za praćenje.