BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

Blog – žene

Torta s poklon paketima za trudnice

Poklon paketi za trudnice - ideje & savjeti

Trudnoća - drugo stanje, a često od milja zvano i blaženo stanje. Vrijeme čarolije kada se život počinje pisati novim slovima, a svijet buduće mame dobiva potpuno drugačije boje.
Ilustracija skup žena s cvijećem u rukama

Dan žena - 12 drugačijih ideja za poklon

Svake godine, Dan žena služi kao podsjetnik da izrazimo ljubav i zahvalnost prema ženama u našim životima. Donosimo inspiraciju za ponešto drugačije poklone.
Proslava i pokloni za 40. rođendan ženi

Ideje za poklon za 40. rođendan za žene

Neovisno o tome tražite li savršen poklon za suprugu, sestru, prijateljicu ili kolegicu, četrdeseti rođendan je prava prilika da pokažete koliko vam je stalo.
Ilustracija dvije najbolje prijateljice u zagrljaju

12 ideja za poklon za najbolju prijateljicu

U životu svake žene, postoji osoba koja je više od prijatelja, koja je poput sestre, a to je - najbolja prijateljica. Ona je sestra po izboru, najveći oslonac i prva osoba kojoj se obratimo u dobru i zlu.
Crtež ženskih noktiju i laka za nokte u toplim bojama

Kreativne ideje za nokte - trendovi za 2024.

U svijetu ljepote i osobnog stila, umjetnost ukrašavanja noktiju stalno se razvija, donoseći nove, uzbudljive trendove svake sezone. U 2024. godini, nail art je više od pukog dodatka - to je način izražavanja vaše osobnosti.
Skica/crtež kvalitetnog crnog kožnog novčanika za žene

Elegantni i praktični - kvalitetni ženski novčanici

Novčanik je više od običnog pribora za svakodnevnu upotrebu - on je važan dio stila svake žene. Kvalitetni ženski novčanici ne samo da doprinose vašem izgledu, već i pomažu u organizaciji vašeg novca, kartica i osobnih dokumenata.
Ilustracija četiri prijateljice, od kojih dvije sa šeširima, koje se zabavljaju i smiju na plaži uz more.

Poklon prijateljici za rođendan – 12 ideja

Kako se bliži rođendan vaše drage prijateljice, tako se i vama povećava pritisak i želja za pronalaskom prikladnog poklona. U moru opcija, odabir pravog poklona može biti izazovan i dugotrajan, ali ne brinite, tu smo da vam pomognemo!

Crno-bijela ilustracija strip stil dvije prijateljice koje se grle

Ideje za poklon prijateljici

Prijateljstva su neprocjenjiva i zaslužuju posebne geste kako biste pokazali svoju zahvalnost i ljubav bliskoj prijateljici. Bez obzira na trenutak ili prigodu, donosimo vam nekoliko kreativnih ideja za poklone koje su uvijek in i koje će vaša prijateljica sigurno cijeniti.