BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

Ideje za poklon za Valentinovo za nju

Šarena ilustracija zapakiranog poklona za tekst o idejama za poklon za Valentinovo za žene.

Valentinovo je prilika za muškarce da pokažu poštovanje i ljubav prema djevojci, supruzi ili životnoj partnerici, pa ako tražite ideje za poklon koji će joj se svidjeti, na pravom ste mjestu. Za njega imamo poseban članak.Valentinovo, poznato i kao Dan zaljubljenih, slavi se 14. veljače i predstavlja poseban dan posvećen izražavanju ljubavi i naklonosti. Ovaj dan ima bogatu povijest, a često se povezuje s legendom o Svetom Valentinu, koji se smatra zaštitnikom zaljubljenih.

Darivanje žena za Valentinovo ima posebno značenje. Valentinovo je savršena prilika za izražavanje pažnje, kao i za obnovu ljubavi i jačanje veze ili braka.

Ako tražite ideje za poklon za nju, za svoju savršenu bolju polovicu, ovdje je nekoliko raznovrsnih prijedloga iz naše ponude koji će sigurno izmamiti osmijeh na lice vaše voljene:

Ogrlica s privjeskom u obliku srca

Iako klasičan poklon za Valentinovo, vjerojatno ne postoji žena koja ne voli dobiti lijep komad nakita za neku posebnu prigodu. Ogrlica Amare više je od samog nakita - ona je bezvremenski izraz ljubavi i pažnje prema voljenoj ženi.


Amare ogrlica za žene kao ideja za poklon za Valentinovo za nju.

Zavodljivi parfem

Neodoljiva mirisna kombinacija uvijek je dobitna kombinacija za svaku ženu. Parfem kao poklon za Valentinovo izraz je osobnosti i intimnosti, a snažan miris s notom zavodljivosti poput našeg La Donna X, idealan je poklon baš za Valentinovo.


La Donna X parfem za žene kao poklon za Valentinovo.

Ogledalo za šminkanje

Ako je vaša djevojka ljubiteljica šminke znači da drži do sebe i da joj je bitno uvijek dobro izgledati. Sa sklopivim ogledalom više neće imati briga na putovanju ili u automobilu, a i znat će da je dobro poznajete kad ste joj poklonili tako savršeno koristan dar poput Labor Pro ogledala za make-up s LED svjetlima.


Poklon za Valentinovo - Labor Pro bijelo ogledalo za šminkanje s LED osvjetljenjem.

Set ženskog nakita

Popularno je mišljenje da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, no mi mislimo da i manje slavni metali mogu biti sasvim pristojna zamjena, ali i savršen poklon za voljenu ženu. Leilani je četverodijelni set nakita koji uključuje prsten, ogrlicu, narukvicu i naušnice, sve u obliku srca - što ga čini savršeno romantičnim poklonom za Valentinovo.


Leilani poklon set nakita za žene idealan je za Valentinovo.

IPL uređaj

Romantika nekad dolazi u obliku buketa crvenih ruža ili fine bombonijere, no ponekad dolazi iz slušanja voljene osobe, a to će nerijetko rezultirati kupnjom malo odvažnijeg poklona za Valentinovo. Laser&Go IPL uređaj brenda Labor Pro apsolutno je savršen poklon za gotovo svaku ženu jer omogućava trajno uklanjanje neželjenih dlačica. Laser&Go IPL ima pet razina intenziteta i milijun svjetlosnih impulsa što garantira glatku kožu i zadovoljnu ženu.


Labor Pro IPL uređaj za lasersko uklanjanje dlačica za žene.

Set sapuna u obliku ruže

Evo jedna ideja za malo drugačiji poklon za Valentinovo - ruže u poklon kutiji, ali ne u funkciji rezanog cvijeća, već kao sapuni u obliku ruže. Rosie poklon set sadrži 12 prekrasnih sapuna oblikovanih u roze ruže. Osim što je ovakav poklon zaista koristan, uz to je i vrlo elegantan i zasigurno će oduševiti svaku ženu.


Rosie je set sapuna roze boje u obliku ruža savršen je poklon za Valentinovo.

Pegla ili uvijač za kosu

Većina žena brine o svojoj kosi, a posebnu pažnju pridaju ravnanju i/ili uvijanju kose - no često žene na sebe zaborave pa godinama koriste istu peglu i uvijač za kosu. Možda je vaša djevojka (ili supruga) baš nedavno spomenula kako joj treba nova pegla? Razmislite malo i bacite oko na našu Round&Sleek peglu za kosu brenda Melcap koja dolazi u tri prekrasne boje s kojima ne možete pogriješiti.


Melcap Round and Sleek pegla za kosu za žene kao poklon za Valentinovo.

A tu je i Gold Style Ellissi figaro za žene koje više vole valove u kosi.


Melcap Gold Style figaro za žene

Svakako ne zaboravite, najvažniji aspekt svakog poklona je misao i ljubav koju ulažete u njega. Vaša pažnja i napor da učinite Valentinovo posebnim za nju su ono što će ovaj dan učiniti nezaboravnim.

Pokloni za ovaj dan nisu nužno samo materijalno darivanje - ovi pokloni su izraz pažnje, razumijevanja i zahvalnosti prema posebnoj osobi, prema voljenoj ženi. Neovisno o tome radi li se o skromnom znaku pažnje poput cvijeta ili raskošnom iznenađenju, svaki poklon za Valentinovo nosi poruku ljubavi.