BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

Ideje za poklon za Valentinovo za njega

Ilustracija kupida uz predivno zapakirani poklon za Valentinovo za njega.

Iako mnogi smatraju da je Valentinovo dan kada muškarci trebaju darovati svoje voljene žene, mi smatramo da je to obostrano. Valentinovo je prilika za žene da pokažu poštovanje i ljubav prema dečku, suprugu ili životnom partneru, pa ako tražite ideje za poklon koji će mu se svidjeti, na pravom ste mjestu.

Ako vas zanimaju pokloni za Valentinovo za nju, pronađite ih ovdje.

Valentinovo je idealna prilika da pokažete svom posebnom muškarcu koliko ga cijenite. Ako tražite poseban i praktičan poklon za njega, ne brinite - ovdje je nekoliko sjajnih prijedloga iz naše ponude koji će sigurno izmamiti osmijeh na lice vašeg dragog:

Unikatni ručni sat

Olivier The Black Rainbow ručni sportski sat sa Seiko NH35 automatskim mehanizmom.

Muškarci i satovi, nešto poput žena i torbica. Gotovo da ne postoji muškarac koji ne voli ručne satove. Ako želite svom partneru pokloniti nešto što će ga svakodnevno podsjećati na vas, ovaj sat pravi je izbor. The Black Rainbow je unikatni ručni sat domaćeg brenda Olivier, koji kombinira eleganciju i moderni dizajn. Sat je ručne izrade, što ga čini posebnim i savršen je poklon za ljubitelja satova koji zaslužuje samo najbolje.

Narukvica s porukom u Morseovom kodu

Finley narukvica za muškarce s morseovim kodom

Narukvica Finley nije samo modni dodatak, već i emotivan most. Izrazite ljubav i povezanost na suptilan način te poklonite voljenom muškarcu komad nakita koji će ga uvijek podsjećati na vas. Ova diskretna narukvica poklon je koji nosi dublje značenje. Omogućit će vašem partneru da nosi poruku koja je samo za vas dvoje, dodajući romantičan i osoban dodir vašem poklonu.

Set za brijanje

Gordon set 4 u 1 s preparatima za brijanje i održavanje brade

Ako vaš partner voli njegovati svoj izgled, Gordon set za brijanje 4u1 će mu omogućiti da se brine o svom licu na najbolji mogući način. Ovaj poklon paket uključuje sve što je potrebno za savršeno brijanje i kvalitetnu njegu brade.

Muški novčanik

HG Portfolio elegantni muški novčanik idealan je poklon za moderne muškarce

Elegantan muški novčanik je možda klasičan, ali uvijek koristan poklon, a HG Portfolio obogaćen je dodatnim pretincem za pametni telefon. Ovaj praktičan poklon omogućit će vašem partneru da lako i jednostavno organizira svoje kartice i novac, a istovremeno ima i mjesto na koje može spremiti mobitel.

Aparat za šišanje

The Styler aparat za šišanje za muškarce s vintage dizajnom zlatne boje.

Ako vaš partner voli održavati svoju frizuru i brine o kosi, The Styler aparat za šišanje s USB priključkom će mu omogućiti da to s lakoćom radi kod kuće. Osim toga, ovaj praktični trimer retro izgleda jednostavan je za korištenje i održavanje.

Sofisticirani parfem

Dales and Dunes Cool Dales parfem za muškarce kao poklon za Valentinovo

Parfem je čest izbor za Valentinovo, ali toaletna voda Cool Dales će se izdvojiti. Osvježavajuće mirisne note vašem će partneru pružiti osjećaj svježine i samopouzdanja, čineći ga još privlačnijim.

Putni aparat za brijanje

Gordon putni aparat za brijanje za muškarce

Za muškarce koji često putuju, Gordon putni aparat za brijanje savršen je dodatak. Ovaj kompaktni aparat omogućit će vašem voljenom muškarcu da ostane uredan i dotjeran bez obzira na to gdje se nalazi.


Znamo da nije lako odabrati poklon koji najbolje odgovara osobnosti i potrebama vašeg partnera, no sigurni smo da će se osjećati posebno i voljeno ovo Valentinovo.

Bez obzira na to što odaberete, važno je da poklon dolazi iz srca. Valentinovo je prilika da pokažete ljubav i zahvalnost prema voljenom muškarcu i da učinite nešto posebno za svog partnera.

Sretno Valentinovo želimo!

Pročitaj više: Ideje za poklon za 50. rođendan muškarcu