BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 45€

Ideje za poklon za 40. rođendan za muškarce

Pokloni za muškarca za 40. rođendan - sat, ploča i gramofon, mašna i slično

Proslava četrdesetog rođendana poseban je trenutak u životu svakog muškarca. To je prilika da se obilježi zrelo doba i proslavi dosadašnji životni put. Pronalaženje savršenog poklona za ovu prigodu može biti izazovno, ali ne brinite, tu smo da vam pomognemo. U ovom tekstu donosimo vam ideje za poklon za 40. rođendan koje će oduševiti svakog muškarca.

Personalizirani pokloni

Personalizirani pokloni uvijek dodaju emotivnu notu svakom daru. Razmislite o narukvici s ugraviranim inicijalima ili datumom koji mu je važan, tisku na majici ili šalici, personaliziranom setu za poker ili šah. Ne brinite ako ste ovakav tip poklona iskoristili za neki od prethodnih rođendana, jer u nastavku donosimo još mnoštvo raznih ideja.

Avanturističko iskustvo

Za muškarce koji vole uzbuđenje i adrenalin, razmislite avanturističkom iskustvu kao poklonu. To može biti letenje balonom, skakanje padobranom, vožnja džipa u divljini ili vožnja trkaćeg automobila. Ovakav poklon će mu pružiti nezaboravno iskustvo i sjajne uspomene.

Vinski set

Ako je slavljenik ljubitelj vina, razmislite o poklonu koji uključuje vrhunsko vino, elegantne vinske čaše i kvalitetni otvarač za vino. Možete ga dodatno personalizirati graviranjem njegovog imena, inicijala ili datuma rođenja. Osim toga, možete dogovoriti degustaciju vina u nekom poznatom vinskom podrumu i priuštiti mu iskustvo koje će dugo pamtiti. Isto ili slično možete napraviti i ako je ljubitelj viskija ili gina, umjesto vina.

Tehnološki gadgeti

Današnja tehnologija nema granica, a ljudi koriste sve više tehnoloških gadgeta. Svaki moderni muškarac sigurno će cijeniti poklon u vidu pametnog sata, bežičnih slušalica, e-knjige, prijenosnog punjača i sličnih inovativnih uređaja koji će ga zabaviti ili mu olakšati svakodnevni život.

Putovanje

Putovanje može biti sjajan način da se proslavi četrdeseti rođendan. Ako se radi o vama jako važnoj i bliskoj osobi, razmislite o organiziranju vikenda na omiljenom mjestu ili čak o putovanju u inozemstvo. Ovo će mu pružiti priliku da istraži nove kulture i stvori nezaboravne uspomene.

Sportska oprema ili članstvo u teretani

Ako se radi o muškarcu koji je sportski tip koji voli biti u formi složite mu poklon paket sa sportskom opremom, bocom i shakerom i proteinskim čokoladama. Ako se pak radi o muškarcu koji je izrazio želju da bi se htio više posvetiti svom izgledu i biti aktivan u četrdesetima mjesec članstva u teretani kao motivaciju. Ako je to već sam napravio ili odlučio da će vježbati kod kuće, poklon može biti kvalitetan set fitness opreme.

Umjetnička djela

Ako je ljubitelj umjetnosti, razmislite o darovanju umjetničkog djela koje će uljepšati njegov životni ili radni prostor. To može biti slika, skulptura ili čak fotografija koja ima posebno značenje ili estetsku vrijednost.

Kulinarska radionica

Ako voli kuhanje, razmislite o poklonu u obliku radionice kuhanja s renomiranim kuharom ili vrhunskim kućnim aparatima za kuhanje. Ako se radi o dečku ili suprugu, možete i organizirati romantičnu večeru kod kuće i pripremiti njegovo omiljeno jelo.

Knjige ili tečajevi

Za intelektualno usmjerenog muškarca, knjige ili tečajevi mogu biti sjajan poklon. To može biti knjiga autora koje voli, tečaj stranog jezika ili čak tečaj za učenje novih vještina poput fotografiranja ili sviranja nekog instrumenta.

Dodatne ideje možete pronaći na našem blogu Ideje za poklon za 50. rođendan muškarcu.

Za kraj

Prikaz raznih poklona za 40. rođendan muškarcu

Proslava četrdesetog rođendana prilika je za istraživanje i otkrivanje kreativnih načina kako izraziti svoju ljubav i poštovanje prema posebnom muškarcu u vašem životu. Neovisno o njegovim interesima i osobnosti, odabir savršenog poklona za ovu važnu prekretnicu u životu može donijeti puno radosti i uspomena.

S obzirom na to da svaki muškarac ima svoje jedinstvene interese, hobije i sklonosti, dobro razmislite i odaberite poklon koji će mu najbolje odgovarati i izraziti vašu pažnju i ljubav prema njemu na taj poseban dan. No, bez obzira na odabir, najvažnija je gesta koja se krije iza poklona.

Sretan 40. rođendan muškarcu u vašem životu!

U nastavku vam donosimo nekoliko raznolikih ideja za poklon za 40. rođendan za muškarce.

Gordon - set za bradu i brkove 6-u-1

Gordon 6-u-1 set za održavanje brade i brkova za muškarce

Gordon poklon set 6u1 pruža potpunu njegu i mogućnosti stiliziranja brade i brkova, prateći visoke standarde kvalitete i korištenjem prirodnih sastojaka. Ovaj kvalitetni komplet uključuje hidratantnu kremu za bradu i brkove, pomadu za oblikovanje brkova i brade, sredstvo za čišćenje, četku i češalj za brkove te četku za bradu od čiste dlake.

HG Portfolio - muški novčanik

HG Portfolio kožni novčanik za muškarce crne boje

HG Portfolio predstavlja napredni model klasičnog muškog novčanika, obogaćen dodatnim pretincem za pametni telefon. Ovaj elegantni novčanik kombinira stil i funkcionalnost, nudeći prostor ne samo za mobilni uređaj, već i za papirnate novčanice, kovanice, kreditne kartice, fotografije, SIM kartice te ima čak i remen za udobno nošenje oko ruke.

Workie - čvrsta torba za alat

Workie čvrsta torba za prenošenje alata kao poklon za muškarca

Workie torba za alat ima 8 dodatnih vanjskih džepova za uredno organiziranje manjih alata i poboljšanu preglednost. Izdržava velike težine, pružajući dovoljno mjesta i nosivosti za raznolike alate, a uz to je i vodootporna. Savršena je za građevinske radnike, majstore, električare, vodoinstalatere te sve koji rade u zahtjevnim uvjetima.

Za više ideja posjetite naš webshop giftay.eu.